MESSE | Fredag 10., lørdag 11. og søndag 12. januar 2020

Forside

Velkommen til
CAMPING AALBORG


Om du er inkarneret campist eller bare overvejer at snuse lidt til campinglivet, er der masser af inspiration at hente på Danmarks store specialmesse med alt inden for camping.

På CAMPING AALBORG 2020 kan du...

... se og høre om alt fra campingvogne, autocampere og turtelte til campingpladser, udstyr og tilbehør. Du kan opleve masser af spændende udstillere og produkter til enhver smag og pengepung - alt fra små hyggelige campingvogne og turtelte til store eksklusive vogne med alt, hvad campinghjertet begærer. Du kan få inspiration til din næste campingtur, høre om det nyeste nye inden for camping eller møde og udveksle erfaringer med andre, der deler glæden ved campinglivet.

Når vi slår dørene op til 11. udgave af CAMPING AALBORG i Gigantium, er det den største udgave af messen nogensinde! Med over 100 spændende udstillere er der rig mulighed for at udforske campingens mange facetter. Om du er til primitiv vildmarkscamping eller det bekvemme autocamperliv, er der masser af inspiration at hente! 

Kom indenfor i Danmarks største campingvogn

På messen kan du opleve en Imperial Hacienda 100 TDL med et beboelsesareal på 22 m2. Det er Danmarks største campingvogn, og du kan allerede nu tage et kig indenfor i den luksuriøse vogn ved at klikke her

Foto: Mogens Jørgensen

Camping i børnehøjde

Vil du give glæden ved camping videre til familiens yngste? Så tag børnene med under armen og gør dit besøg på messen til en hyggelig familietur. Med konkurrencer, skattejagt og mulighed for at klappe nuttede kaniner, er der masser at opleve - selv for de små. CAMPING AALBORG er for hele familien!

Få inspiration til næste campingtur

Har du svært ved at beslutte din næste campingdestination? Campingpladser fra ind- og udland står klar til at vise dig, hvad de har at byde på. Udforsk de mange muligheder og find den form for camping, der passer bedst til dig. 

Vintercamping under messen

Hvis du skal opleve alt det, CAMPING AALBORG 2020 har at byde på, kan det ikke nås på én dag. Derfor er der mulighed for, at du kan campere på parkeringspladsen udenfor Gigantium. Så kan du gå til og fra messen, som du har lyst til og samtidig få en hyggelig campingtur ud af det. Læs mere

Hoppe- og legeland i vinterferien

Skal børnene have en sjov oplevelse i vinterferien, så tag dem med til Hoppe- og Legeland 21.-22. februar kl. 10-17 i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor de kan prøve de mange sjove hoppepuder og legeredskaber.

Du kan købe billetter under CAMPING AALBORG 2020 eller ved indgangen. Barn (0-18 år): 100 kr. Voksen ifølge med barn: gratis


Åbningstider
Fredag 10. januar kl. 12-18
Lørdag 11. januar kl. 10-17
Søndag 12. januar kl. 10-17

Entré
Voksen 60 kr.
Barn (0-13 år) gratis

Messeadresse

Gigantium
Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg Øst