Fredag 9., lørdag 10. og søndag 11. februar 2018

Forside

Velkommen til
CAMPING 2018


Campingvogne
Autocampere
Teltvogne
Fortelte
Turtelte
Udstyr & Tilbehør
Campingpladser
Rejser
og meget andet..

Luksusliner solgt på camDen store luksus-autocamper af mærket Morelo til 2,3 mio. kroner, der i weekenden har holdt placeret på forpladsen ved Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) til campingmessen, er solgt. Købeglade kunder har generelt tegnet billedet på Danmarks eneste specialmesse indenfor camping.

Luksusliner solgt på CAMPING 2018

Det har været en travl weekend for AKKC – den har både stået på gårsdagens afholdelse af Dansk Melodi Grand Prix i Gigantium og campingmesse i egne rammer fredag, lørdag og søndag. Messen har været kendetegnet af et besøgstal i omegnen af de 12.000 besøgende fra messen i 2016, men generelt har der været både bedre humør og større købelyst hos de mange besøgende på messen.

Luksusliner solgt på messen

Allerede på messens første dag kunne direktør fra PB Scandi-Mobil A/S, Peter Borup, sætte et ”solgt” skilt i ruden på den store luksus-autocamper Morelo Loft 84 MX til svimlende 2,3 mio. kroner. Autocamperen blev købt af en familie fra Aarhus-området, som nu kan se frem til nogle yderst luksuriøse ferier.
PB Scandi-Mobil har i alt lavet 2 handler på messen og har omkring 15 emner med hjem, som følges op de kommende 8-10 dage.

Købeglade besøgende på messen

Udstillerne melder om en meget positiv stemning blandt de besøgende på messen og har særligt lagt mærke til stor købelyst.

"Vi har oplevet, at de besøgende, der har lagt vejen forbi vores stand, har været i rigtig godt humør, og de har haft lyst til at købe udstyr med hjem. Det betyder, at vi har en fremgang i salget på ca. 20% i forhold til messen i 2016, siger Dorthe Blom fra campingudstyr.dk, som blandt andet solgt campingmøbler, køkkenudstyr, el-artikler m.m. på messen"

Også hos ISABELLA A/S, der forhandler fortelte og udstyr til campingvogne, har de bidt mærke i en større købelyst hos de besøgende. Her har salgschef Claus Ikjær Husballe også bemærket, at der har været flere børnefamilier og unge campister, der har lagt vejen forbi messen denne gang.

Tid til fordybelse

Den gode stemning blandt messens besøgende har også givet anledning til mange gode snakke. Det har været særligt glædeligt for de campingpladser, der har været udstillere på messen. Hos Råbjerg Mile Camping glæder man sig over, at der har været så mange campister forbi, som søger viden og derfor har taget sig tid til fordybende samtaler om campinglivet. Råbjerg Mile camping har både fået kontakt med potentielle nye gæster, men har også mødt fastliggere fra deres egen plads og udvekslet erfaringer med kollegaer.

 

Gratis AKKC app - planlæg dit besøg hjemmefra!

Gør det let at planlægge dit messebesøg og udse de foredrag og aktiviteter, du vil deltage i. Se hvilke udstillere der deltager på messen, og hvor de står placeret i hallerne.

Se hvilke spisesteder du kan vælge imellem, priser og hvad der serveres.

En smart funktion hjælper dig til at finde din bil på P-pladsen igen, og du kan bestille taxa ved et enkelt klik.

Du kan også købe din entrebillet til messen på app’en ligesom du let finder information om hjemmeside og relevante kontaktpersoner.

App’en er gratis at downloade i App Store eller Google Play.


 

Bliv udstiller på Danmarks mest overskuelige og besøgsvenlige campingplads

CAMPING 2018 AALBORG bliver først og fremmest besøgt af gode jyske campister!

Det er i februar, kunderne vil se nyheder! Dagene længes, og det får de etablerede campister til at kaste de første blikke på udstyret og overveje, om der skal købes nyt - stort eller småt. Og de, der ønsker at prøve campinglivet for første gang, begynder at sætte liv i projektet.

Sælg til mere end 10.000 købedygtige campister! Det gør over 100 udstillere - år efter år

Konkurrencer, rejseforedrag, talkshows, demonstrationer og underholdning

Vi ved, at gæsterne først og fremmest vil se nyheder til campinglivet på årets messe. Og messen er først og fremmest en markedsplads, hvor der skal handles og sælges.

Men vi ved også, at mange gæster gerne deltager i spændende konkurrencer og gerne slapper af - og lader de mange indtryk fæstne sig - ved Campingscenen. Der henter de ny viden og inspiration og lader sig underholde!

Mange kendte og mindre kendte vil stå på Campingscenen de tre dage. Alle med noget på hjerte der kan glæde og gøre gæsterne klogere. Programmet offentliggøres løbende her på siden.

     


Messens åbningstider

Fredag 9. februar kl. 12 - 18
Lørdag 10. februar kl. 10 - 17
Søndag 11. februar kl. 10 - 17

Entré 60 kr.
Barn (0-13 år) Gratis adgang ifølge med en voksen

Køb billet online - Spar 10 kr. pr. billet!
Køb billetter her

Messeadresse
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg


Katalog for CAMPING 2018 AALBORG
I kataloget får du overblikket over det omfattende messeprogram samt oversigt over hvor du finder de mange udstillere.