Om Camping Aalborg

Historien

Siden 2000 har Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) gennemført campingmesser hvert andet år. Messen gennemføres hvert andet år og i 2023 er det 12. gang AKKC står for planlægningen af messen. Gennem alle årene dog med god opbakning fra alle de store campingforhandlere, som har medvirket til rådgivning i forbindelse med planlægningen og gennemførelser af de mange messer. At messen i Aalborg er meget populær, understreges af at der er efterspørgslen efter større arealer og de større pladskrav har gjort det nødvendigt at flytte messen fra AKKC til Gigantium i udkanten af Aalborg, for derved at råde over større arealer.

Når vi slår dørene op til 12. udgave af Camping Aalborg i Gigantium, er det den største udgave af messen nogensinde! Med omkring 75 spændende udstillere er der rig mulighed for at udforske campingens mange facetter. Om du er til primitiv vildmarkscamping eller det bekvemme autocamperliv, er der masser af inspiration at hente!

Kontakt os

Find kontaktoplysninger på en medarbejder her

Camping i børnehøjde

Vil du give glæden ved camping videre til familiens yngste? Så tag børnene med under armen og gør dit besøg på messen til en hyggelig familietur.

Få inspiration til næste campingtur

Har du svært ved at beslutte din næste campingdestination? Campingpladser fra ind- og udland står klar til at vise dig, hvad de har at byde på. Udforsk de mange muligheder og find den form for camping, der passer bedst til dig.