Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Nordens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre, og vi følger naturligvis alle gældende retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med COVID-19. Vi håber, at alle vores gæster vil hjælpe os med at undgå smitte ved at holde afstand, spritte hænder ved en af vores mange dispensere eller blive hjemme, hvis man oplever symptomer på COVID-19.

CORONAPAS

Det er et krav, at man ved indgangen kan fremvise et gyldigt coronapas og ID (sygesikringskort, kørekort eller pas). Coronapasset skal dokumentere, at du enten er testet negativ indenfor de seneste 72 timer, har fået første vaccinationsstik eller tidligere er testet positiv. Læs mere om coronapas og retningslinjer her.

COVID-19-TEST I AKKC

Der er testcenter i AKKC frem til 31. juli. Hold dig opdateret på coronaprover.dk, hvor du også skal bestille tid på forhånd. Sørg for at møde op så tæt på den aftalte tid som muligt. Der er indgang fra parkeringspladsen bag Hotel Scandic. Husk sundhedskort. Der er 1 times gratis parkering ved AKKC på markerede områder. Læs mere her

VACCINATION MOD COVID-19

Europahallen omdannes udvalgte datoer til vaccinationscenter. Bemærk, at man skal have modtaget brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination for at kunne booke en tid. Bestil tid på www.vacciner.dk

MUNDBIND

Det er ikke længere et krav at bære mundbind/visir i AKKC.

Sådan undgår vi smittespredning i AKKC

ARRANGEMENTER PÅVIRKET AF COVID-19

Påvirkes et arrangement af COVID-19 sender vi mails til de billetkøbere, der har været registreret med mailadresser. Husk at opdatere din mail i Ticketmaster, hvis du har fået ny siden billetkøbet, og vær opmærksom på, at mails kan ende i spam/uønsket mail. Vi opdaterer løbende de berørte arrangementer her. Vi takker for jeres forståelse og tålmodighed.

DOWNLOAD APP’EN SMITTE | STOP

Vi opfordrer alle vores gæster til at hente og benytte app’en smitte | stop, som kan downloades gratis i App Store og Google Play.