Infomail 1-2023: UdstillerPræsentation, aktiviteter, underudstillere og SoMeInfomail

Kære udstiller,

Vi glæder os til at slå dørene op til Camping Aalborg 13.-15. januar 2023 og er godt i gang med alle forberedelserne!

Siden sidste messe har vi bl.a. brugt tiden på til at forbedre og nytænke hjemmesiden til glæde for både udstillere og besøgende. Vores ambition med hjemmesiden er at forstærke din online tilstedeværelse på messen, og gøre det meget nemmere for de besøgende at planlægge deres besøg hjemmefra.

På https://campingmesse.dk/for-udstillere/ har vi samlet al information om din deltagelse på messen.

Her skal du nu:

1. Opret din UdstillerPræsentation

Det er på messens hjemmeside, at de besøgende planlægger deres besøg på messen.
Det er her, du skal fortælle, hvem du er, hvor de besøgende kan finde dig, og hvad du kan tilbyde af produkter og services.

Du har også mulighed for at lægge logo, fotos og små videoer ind, og det hele er let at gå til.

2. Opret en aktivitet og øg besøgstallet på din stand

Som udstiller på Camping Aalborg kan du med fordel oprette aktiviteter på hjemmesiden. Dette kan både være med til at øge besøgstallet på selve messen, men også besøgstallet på din stand.

En aktivitet kan være ALT muligt. Faktisk behøver du ikke finde på andet end det, du i forvejen havde tænkt dig. Du skal blot programsætte det og beskrive det. Det kan være hvordan man bruger bestemte produkter, giver smagsprøver på f.eks. mad man kan spise på en aktiv ferie, fortælle om din campingplads/virksomhed. Der er mange muligheder. Når du opretter aktiviteter på hjemmesiden, kan vi dele det på begivenheden på Facebook og sende det med i vores nyhedsbrev.

Du kan nemt komme i gang. Vi holder et webinar torsdag den 1. december kl. 8.30-9.00.

Her kan du se, hvordan du nemt opretter en aktivitet og få gode råd til, hvordan du kan lave en spændende aktivitet på din stand.

Du kan se eksempler på aktiviteter lige her:

Prøv at rejse dit Telta fortelt på under 60 sekunder

Sådan sikrer du din autocamper

Du kan se hele programmet her

Tilmelding til webinar skal ske til 

OBS! Skal du være med i vores markedsføring af messen? Så opret din aktivitet inden den 7. december

3. Underudstillere

Har du underudstillere på standen, skal de registreres hos os hurtigst muligt.
Det koster 495,- i markedsføringsbidrag pr. underudstiller, hvilket vil blive faktureret hovedudstilleren. Underudstillere skal også oprette sig i UdstillerPræsentationen på Camping Aalborg

Tilmelding af underudstillere skal ske til 

4. Facebook – lad os sammen skabe opmærksomhed

Vi har oprettet en officiel Facebook-side i forbindelse med Camping Aalborg 2023, som vi håber, du vil støtte op om, ved at synes godt om siden og gøre brug af den før, under og efter messen.

På den måde kan vi i fællesskab få skabt opmærksomhed omkring messen.
Siden finder du via følgende link: Camping Aalborg – Facebook

Du har allerede nu mulighed for at meddele din virksomheds tilstedeværelse på messen ved at klikke Deltager på begivenheden til Camping Aalborg 2023: https://fb.me/e/2XnhzJqBd
Alle udstillere er tilføjet som medorganisatorer, så hvis du godkender den allerede fremsendte anmodning, kan du også lave opslag i begivenheden, som vil blive tilknyttet din Facebook-side.

Både før, under og efter messen er du mere end velkommen til at poste indhold i form af eks. tekstopslag, billeder og video.

Det gør du ved at klikke på fanen Debat, som er ved siden af Om under begivenheden. Eller ved Opret opslag på Facebook-siden.

Desuden må du meget gerne henvise til Facebook-siden eller begivenheden ved hjælp af et tag, når du omtaler eller nævner Camping Aalborg på jeres egen Facebook-side.

Sidst, men ikke mindst, har du også mulighed for at tilføje begivenheden på jeres egen side, så den vil fremgå som en af jeres egne kommende begivenheder.
Det gør du ved at trykke på ”…” øverst til højre. Herunder står der Føj til side. Vær opmærksom på, at du skal være administrator af jeres side, for at du kan tilføje begivenheden.

Har du spørgsmål til ovenstående, kan Anne Kirstine Roed fra vores presseafdeling træffes på 

5. Benyt messens logo, grafik og signaturbanner i din markedsføring

Du kan medvirke til at markedsføre din deltagelse på messen så bredt som muligt. Derfor vedhæfter vi forskellige filer, som du kan indsætte i din mailsignatur eller benytte på de forskellige sociale medier. Du finder også det hele her: Camping Aalborg – logoer

På https://campingmesse.dk/for-udstillere/ kan du finde små videovejledninger, som hjælper dig igennem flere af ovenstående punkter. Dertil er du velkommen til at kontakte os for hjælp og vejledning.