Planlæg dit besøg

Her finder du alle de praktiske oplysninger for dit besøg på Camping Aalborg.
Og husk, at du også markere udstillere og messetilbud som  favoritter samt lave dit eget program. Så går du ikke glip af noget. Opretter du en bruger, kan du se dine favoritter og dit program på alle dine enheder.

Entré

Voksen: DKK 75,- online

Voksen: DKK 100,- i døren

Børn (0-13 år): Gratis

Åbningstider

Fredag 14/1-2022 kl. 12-17

Lørdag 15/1-2022 kl. 10-17

Søndag 16/1-2022 kl. 10-16

 

Mad & Drikke

Der er mange muligheder for at købe mad og drikke på Camping Aalborg. Nærmere oplysninger følger snarest

Find vej

Camping Aalborg arrangeres af Aalborg Kongres & Kultur Center men finder sted i Gigantium, Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Øst.

Med bil

Det er nemt at finde vej til Gigantium. Der er gode motorvejsforbindelser direkte til Gigantium, som er beliggende ved motorvejsafkørsel 26.

Med bus

Følgende busser stopper ved GIGANTIUM.
Se køretiderne på www.nordjyllandstrafikselskab.dk

Stoppesteder i gåafstand til Gigantium:

Gigantium (Bertil Ohlins vej/Aalborg) – Linje 2, 5, 22N, 54, 54N, 954X
Willy Brandts Vej (Einsteins Boulevard/Aalborg) – Linje 12, 24N

Gigantium

Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg Øst

Parkering

Det er kun tilladt at parkere i de opmærkede båse i parkeringsanlægget omkring Gigantium. Der er plads til ca. 1000 personbiler.

Parkering i rabatter er ikke tilladt og vi har erfaring for at parkeringskontrollen i Aalborg er meget effektiv, så der er en stor opfordring til at parkere lovligt.

Parkeringsmuligheder i nærheden

Ved store arrangementer med mange gæster opfordres bilister til at komme i god tid og evt. opsøge parkeringspladser i nærområdet.

Vintercamping

Hvis du skal opleve alt det, Camping Aalborg 2022 har at byde på, kan det være svært at nå på én dag. Derfor er der mulighed for, at du kan campere på parkeringspladsen udenfor Gigantium. Så kan du gå til og fra messen, som du har lyst til og samtidig få en hyggelig campingtur ud af det. Der kommer yderligere oplysninger om vintercamping i løbet af efteråret.