Velkommen

Om du er inkarneret campist eller bare overvejer at snuse lidt til campinglivet, er der masser af inspiration at hente på Danmarks store specialmesse med alt inden for camping.

På Camping Aalborg 2025 kan du se og høre om alt fra campingvogne, autocampere og fortelte til campingpladser, udstyr og tilbehør. Du kan opleve masser af spændende udstillere og produkter til enhver smag og pengepung – alt fra små hyggelige campingvogne til store eksklusive vogne med alt, hvad campinghjertet begærer. Du kan få inspiration til din næste campingtur, høre om det nyeste nye inden for camping eller møde og udveksle erfaringer med andre, der deler glæden ved campinglivet.

Når vi slår dørene op til 13. udgave af Camping Aalborg 2025, som er tilbage i de oprindelige rammer i Aalborg Kongres & Kultur Center, vil der være rig mulighed for at udforske campingens mange facetter. Om du er til primitiv vildmarkscamping eller det bekvemme autocamperliv, er der masser af inspiration at hente!

Planlæg dit besøg

Her på messens hjemmeside kan du få et godt overblik over udstillere, deres messetilbud og aktiviteter på messen, hvilket giver dig god mulighed til at planlægge dit besøg.

Sæt de udstillere og messetilbud, du gerne vil gemme, som favoritter, og lav dit eget program med aktiviteter, du gerne vil opleve. Så går du ikke glip af noget. Opretter du en bruger, kan du se dine favoritter og dit program på alle dine enheder.

Du kan også finde praktiske informationer her.

Åbningstider

Fredag 10/1-2025 kl. 12-17
Lørdag 11/1-2025 kl. 10-17
Søndag 12/1-2025 kl. 10-16

Entre

Voksen: DKK 100
Barn (0-13 år): Gratis

Billet kan købes ved indgangen samt online her >>

Mad & Drikke

Der er mange muligheder for at købe mad og drikke på Camping Aalborg 2025 . Se mere under “Planlæg dit besøg